Luisterwandeling

Luisterwandeling


Je wandelt of fietst van Potkast naar Potkast. Telkens krijg je een deel van het verhaal te horen. Totale duur: 60 minuten. 


Momenteel liggen er drie luisterwandelingen op je te wachten:

ZEN (Ilse Cox)

Duur ‘60 | Leeftijd +8 

Een luisterwandeling voor families, langs 4 Potkasten. 


Zijn jullie ook zo zzzzennnn? *walvisgeluiden toevoegen* 

Thuiswerken en lockdownstress maken plaats voor verbeelding en samen luisteren. Na weken samen in één kot, krijgen ouders en kinderen elk hun eigen luisterplek met verhalen op maat die samen één avontuur vormen. Listening Apart Together. Zet je schrap voor een dosis fantasie, humor en euh...walvisgeluiden. 


De Snoek van Sjestov (Johan Petit & martha!tentatief)

Duur ‘60 | Leeftijd +14


Speciaal voor De Potkasten herwerkt Johan Petit zijn meesterlijke theatervoorstelling voor een luisterwandeling langs 4 Potkasten.


'De snoek van Sjestov' gaat over twee mensen die ontdekken dat ze dezelfde dingen mooi vinden. En daarom vrienden worden. Beiden willen ze de wereld anders doen draaien dan hoe hij draait. Het is een verhaal over vriendschap. Over hoe ge een vriend kunt kwijtraken en die vervolgens toch nog terug kunt vinden. Een verhaal dat zich bedient van grote woorden als haat en vergeving. Een verhaal over doodgaan ook.


Spel: Johan Petit 

Muziek: Bejamin Boutreur, Jonas Van den Bossche en Frans Grapperhaus.


Spanje & Andere Verzinsels (Huis van Eustachius)

Duur ‘60 | Leeftijd 10-99


Vijf luisterverhalen, gebaseerd op kortverhalen van Hugo Matthysen. Stap binnen in een absurd universum: aliens worden ontvoerd door Hans en zijn grasmaaier (of andersom), Spanje blijkt niet te bestaan en cowboy Zeke smeert strategische boterhammen.


Met de stemmen van o.a. Ruth Beeckmans, Dirk Van Dijck, Mathias Sercu, Björn Soenens, Stijn Cole en Jeroen Van der Ven.


Als luisterwandeling te bestellen of in combinatie met andere inhoud (zie 'Potkasten Festival' of 'In de rand'. 


Copyright © Alle rechten voorbehouden